Utvecklingssamtal

Förra veckan var jag på utvecklingssamtal för båda våra barn. Jag gillar sånt! Jag älskar att höra om och prata om mina barn! Vilken mamma gör inte det.

Stina 4,5 år
Hon är en glad och omtänksam tjej som är omtyckt av både barn och vuxna på dagis. Hon är lätt att jobba med har en positiv inställning till det mesta. Hon är duktig verbalt och fysiskt. Samtidigt som hon är en glad tjej kan hon såklart bli arg! Vilket är sunt självklart. Hon kan säga ifrån och låter sig inte falla för grupptryck. Stina är framförallt väldigt hjälpsam. Hon är påhittig och tar sig för saker. Sysselsätter sig bra på egen hand med eller utan vuxna eller barn.

Alvin 21 mån
En härlig unge som känns äldre än vad han är. Han pratar otroligt bra för sin ålder och är även han lätt att jobba med, omtyckt av barn och vuxna. Barnen vill gärna vara med honom och han leker gärna med andra barn. Han är kavat, framåt och tar för sig. Han har en positiv attityd och inställning. Han låter sig inte köras med av de äldre barnen utan talar bestämt om att han är en egen människa:)

Båda två är enligt pedagogerna härliga ungar som har knäckt den ”sociala koden” redan nu. Det var underbart att höra så fina ord om dem, hoppas det håller i sig så man slipper sitta och skämmas på dessa samtal när de kommer upp i åldrarna 😉

Våra underbara ungar! Själv känner jag ju så, mormor, morfar, farmor och farfar och nära och kära säger ju samma saker. Det känna extra skönt att få höra det från personalen på dagis som jobbar med deras utveckling och med dem dagligen.

20121113-080601.jpg

20121113-080614.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s