Lördagssutflykt!

I lördags hade vi familjeutflykt tillsammans med Johanna och Bea samt Beas systers barn, vilka är jämngamla med Stina och Alvin. Amanda och Stina har jättekul tillsammans och Johanna och Bea brukar hitta på saker med dem tillsammans. Idag fick även Linus och Alvin chansen att bekanta sig med varandra, de tultade mest om och förbi varandra 🙂 men mysigt hade vi.

Vi tog en promenad utmed kanalen, tjejerna gick och sprang om vartannat, emellanåt var det trötta ben men med massa bus så gick vi 2,5 km, åt medgavs lunch, mat är gott ute kan vi konstatera ännu en gång. Vi hade med oss morotspannkaka med bacon och den åt Amanda och Linus glatt av:) medan de andra hade pastasallad med sig som våra barn glatt åt! Knasbollar!

Jag bar Alvin tillbaka i Linus ergobaby sele, jag är grymt sugen på en egen. Gillade den skarpt! Dock är inte Danne så övertygad om att vi behöver en, han tycker att vi klarar oss med bärryggan..

20120328-211037.jpg

Alvin var lite putt han tyckte inte han såg ordentligt, tror att han hängde lite lågt. Nåja jag får ge ryggsäcken en chans till iaf! Så får vi se:) jag gillar att den är så smidig och tar liten plats. Alvin och hans dryga 10 kg märktes dessutom inte på ryggen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s