Svacka

Nådde i princip min från början bestämda målvikt i helgen sånär som på ett par hekton. Jag lutade mig nog tillbaka lite efter det och lite innan det också. Slarvade lite med maten, träningsmotivationen dala och mellanmålen hoppas över, kvar står en Johanna som känner sig orkeslös, småsugen på något konstant och hon som hysteriskt småäter grönsaker medan hon förbereder maten.

Inte bra! Denna vecka är det skärpning som gäller. Förra veckans träning gjordes men med lite reviderat schema. Denna vecka är en komma tillbaka på banan vecka. Rutiner, planering och genomförande är veckans ledord:) alla klappar vi igenom ibland!

Men…
Den vinner som är trägen den förlorar som ger upp….

Annonser

2 thoughts on “Svacka

  1. Drömmarna och vindarna hjälps åt, och så fort man tittar neråt så vänder dom hittåt och sjunger: vart tog den där elden vägen? Vart tog elden vägen?
    I veckan hittar du elden igen, jag har också slappat. From ons var en hitta tillbaka vecka för mig, men jag hittar inte för jag fick en smäll på käfften i form av: du kan inte träna det du plannerat pga olika omständigheter. Suck! Maten denna vecka har varit supernoga men hag tappar lust när jag inte kan köra fullt ut, hatar halvdant..Du är bäst! Kör på så mår du bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s