Ensamtid

Det är väldigt sällan som vi ger barnen ensamtid med oss båda föräldrar. Men idag när min mamma erbjöd sig att hämta Stina på dagis och sedan inte skjutsa hem henne förrän till läggdags vid 19 så tog Danne och jag tillfället i alt här hemma att ägna full uppmärksamhet på lilleman!

Lätt att bara få hänga med som lillebrorsa! Men inte idag! Idag låg vi alla tre på golvet och busade, vi hejade glatt på honom när han stolt traska runt med den av syrran ärvda gåvagnen.

20111109-223541.jpg

20111109-223548.jpg
Överlycklig men med tungan rätt i munnen när han skulle upp för den lilla tröskeln till köket! Så liten men så stor!

När Alvin började ledsna på att vara vaken lyckade vi till det med ett bad i baljan för honom alldeles själv! Och som han njöt, visst han älskar att bada med syrran men att få ha hela baljan för sig själv, alla leksaker och full uppmärksamhet från mamma OCH pappa gjorde hans kväll! Vårt lilla troll!

Tycker tiden går för fort! Jag njuter varje dag men känns som att det går för fort!

Stina gick det såklart ingen nöd på hon har ju haft full uppmärksamhet från mormor, morfar och sin ena morbror. Men nästa gång är det Alvins tur att hänga med dem och Stinas tur att ha mamma och pappa för sig själv! Funderar på ett biobesök med damen?! Vad tror ni om det?

Annonser

4 thoughts on “Ensamtid

  1. Skulle också behöva lämna bara Lova men I helgen är det Leahs tur, blir så knäppt för Leah skulle bli så ledsen om vi lämnade bara Lova då Alice alltid är hos farmor..Leah vill ju såklart också vara med henne! Men men..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s